top of page

Inschrijven

U wilt uw kind(eren) inschrijven

Inschrijven

Heeft u interesse voor een plek bij De Groene Wereld voor uw kind(eren)? U kunt zich al inschrijven als u of uw partner in verwachting is!

Wat kunt u doen?
Schrijf uw (nog te geboren) kind geheel vrijblijvend in via onderstaande knop. Wij adviseren om de start datum in te laten gaan voordat u weer begint met werken.

Zodra uw inschrijving binnen is, nemen wij (telefonisch) contact met u op.

 

Voor meer informatie bel of mail naar

 0416 53 34 03
Info@kdvdegroenewereld.nl

Wij danken u voor het vertrouwen in Kinderdagverblijf De Groene Wereld

Veelgestelde vragen

 • Zijn er nog plaatsen beschikbaar?
  Momenteel hebben wij een wachtlijst. U kunt zich vrijblijvend inschrijven via de knop inschrijven. Na uw inschrijving te hebben ontvangen, kunnen wij kijken of er een plaats beschikbaar is. Wij nemen z.s.m. (telefonisch) contact met u op. Wij adviseren om uw kind ook bij andere kinderdagverblijven in te schrijven.
 • Kan ik mijn kind al inschrijven voor Kindcentrum Landgoed Driessen
  Momenteel zijn wij bezig met het vorm geven van het kindcentrum. Hierdoor kunnen er nog geen inschrijvingen plaatsvinden. Houd onze social media in de gaten over de ontwikkelingen van kindcentrum Langroed Driessen. ​
 • Wat is jullie uurtarief
  Het uurtarief voor 2024 bedraagt het uurtarief €10,97 Inclusief biologische voeding en natuurlijke verzorgingsproducten. Exclusief baby en dieetvoeding. Kinderdagverblijf De Groene Wereld is geregistreerd bij het landelijk register kinderopvang onder het nummer: 221669541 Dit nummer heeft u nodig voor de aanvraag van uw kinderopvangtoeslag. De overheidsbijdrage is afhankelijk van het inkomen van de ouders. Wilt u weten wat u vergoed krijgt en wat u zelf moet betalen? U kunt de kosten berekenen op de volgende website: www.belastingdienst.nl
 • Is het mogelijk om een dag te ruilen?
  U heeft plek voor de afgesproken dagen zoals vermeld in uw contract. Wij bieden een ruildagen service, meer informatie zie ons ruildagen beleid. Onze groepen zitten vol, een ruildag kan alleen plaatsvinden als er plek beschikbaar is op de groep en wij over voldoende medewerkers beschikken. Een aanvraag betekent niet dat er plek beschikbaar is.
 • Wat zijn de openingstijden
  We zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 07:30u tot 18:00u Wij bieden geen halve dagen, schoolweken of vakantie opvang aan.
 • Hebben jullie een zomersluiting
  Kinderdagverblijf De Groene Wereld heeft geen zomersluiting. Wij zijn enkel gesloten op officiële feestdagen.
bottom of page