Ons team

Gediplomeerd & Toegewijd

Chandra 

Eigenaresse

Hoi,

Mijn naam is Chandra. Eigenaresse van Kinderdagverblijf De Groene Wereld.

Ik ben getrouwd met Jan, bonusmoeder van 2 tieners en moeder van een ondernemende peuter. 

Na jarenlange ervaring in de kinderopvang is het tijd om terug te gaan naar de basis. Mijn eigen visie uit te dragen in een kleinschalig, persoonlijk kinderdagverblijf waar voor ieder kind individuele en persoonlijke aandacht is.

Bij de kinderen op de grond zitten, mee gaan in hun belevingswereld, activiteiten aanbieden, maar vooral ook het kind vrij laten spelen, observeren en het kind stimuleren in zijn of haar ontwikkeling. Iedere dag naar buiten, ook met de allerkleinste. De kinderen een gezonde start mee geven, door gezonde biologische voeding aan te bieden. 

U kunt mij op kantoor vinden. De deur staat altijd open. Heeft u vragen of wilt u een praatje maken, u kunt altijd bij mij terecht. 

Chandra

 

Jan

Eigenaar

Hi, 

Ik ben Jan. Mede eigenaar van Kinderdagverblijf De Groene Wereld. 

Ik ben getrouwd met Chandra, vader van 3 kinderen. Wij wonen met onze labrador Lola en Snuffie het Konijn in Sprang - Capelle. 

In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit. Ik wordt blij van een wandeling in de natuur, samen zijn met vrienden en familie. Graag gooi ik een balletje op de jeu de boules baan bij De Groene Wereld.

Na 14 jaar werkzaam geweest te zijn bij een woningbouwcorporatie, ben ik vanaf juli 2022 volledig aan het werk binnen De Groene Wereld. 

Ik ben werkzaam op kantoor. Hier ben ik bezig met leidinggeven, financiële administratie en facilitaire dienstverlening. 

Mijn deur staat altijd open, kom je eens binnen lopen voor een praatje?

Tot snel, 

Jan

Tulasi

Pedagogisch medewerkster

Hallo allemaal,

 

graag stel ik me even voor aan jullie:

Mijn naam is Tulasi, ik ben geboren in mei 1991 en woon samen met mijn man en ons zoontje Chiro (maart '20) in Waalwijk.

 

Al ruim tien jaar heb ik op verschillende kinderdagverblijven en BSO's gewerkt.

Het is mijn passie om met volle aandacht met kinderen te werken. Het is fijn om de kinderen te zien genieten, dat is waar ik het voor doe.

 

Vanaf augustus 2021 werk ik met veel plezier bij De Groene Wereld. Ik ben op ma en dinsdag werkzaam op de babygroep.

Een huiselijke, liefdevolle plek met een visie die helemaal aansluit bij mijn eigen manier van werken met kinderen. Waar ze alle ruimte krijgen om zichzelf te zijn, te ontdekken en te ontwikkelen.  

Ik kijk er naar uit om de ouders en kinderen te ontmoeten en jullie kinderen een mooie tijd te bezorgen bij De Groene wereld. 

Groetjes Tulasi

Michelle H

Pedagogisch medewerkster

Graag wil ik mij even voorstellen. Ik ben Michelle en mama van een zoon januari '22.

Vanaf oktober 2021 werk ik bij De Groene Wereld en ben ik op di, wo en donderdag werkzaam op de babygroep.

Sinds ik op de basisschool zat wist ik al dat ik iets met kinderen wilde gaan doen. Daarom heb ik na de middelbare school direct gekozen voor de opleiding: Gespecialiseerd pedagogisch medewerker.

Dit is de perfecte keuze geweest. Iedere dag geniet ik er weer van om met de kinderen te spelen, ze spelenderwijs te stimuleren in hun ontwikkeling en ze te zien opgroeien. Ieder kind is uniek en dat is wat het werk zo leuk maakt!

Verder ben ik sportief en ben ik soms bezig met fotograferen. Ik sta open voor een praatje en vind het heel fijn als elke ouder zich vertrouwd voelt om hun kindje naar mij te brengen op het kinderdagverblijf.

Hopelijk tot snel!

Groetjes Michelle

Sanne

Pedagogisch medewerkster

Hoi allemaal,

 

Ik ben Sanne en ben vanaf november '21 werkzaam op de 0-4 groep bij Kinderdagverblijf De Groene Wereld.

Ik woon zelf in Waalwijk samen met mijn man, onze dochter en onze leuke hond. Ik hou ervan om in de natuur te zijn en lange boswandelingen te maken.

 

Wat ik erg belangrijk vind is om voor de kinderen een vertrouwde sfeer te creëren op de groep, waarin kinderen zich op hun eigen manier en tempo kunnen ontwikkelen.

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten.
 

Tot snel!

Groetjes Sanne

Alyssa

Pedagogisch medewerkster

Voorleescoördinator

Hi allemaal,

 

Mijn naam is Alyssa, geboren in Juni 1995. Samen met mijn toekomstige man woon ik in Waalwijk.

Vanaf januari 2022 werk ik op ma tot en met donderdag op de 0 tot 4 groep.

Elke dag is een feestje om met kinderen te mogen werken. De kinderen spelenderwijs iets leren, zien ontwikkelen en opgroeien. Ieder kind is anders, ieder kind is uniek. Ik kijk er naar uit om te mogen starten bij de Groene Wereld.

 

Tot snel,

Liefs Alyssa

Michelle vd W

Pedagogisch Coach
Pedagogisch medewerkster

Hoi lieve allemaal, 

 

Mijn naam is Michelle. Ik ben 26 jaar oud en woon samen met mijn man Werner en dochtertje Evi in Kaatsheuvel. Vanaf 1 februari 2022 ben ik werkzaam bij De Groene Wereld.

Ik vind het heerlijk om kinderen te begeleiden en te stimuleren in hun ontwikkeling. Mijn belangrijkste taak vind ik ervoor te zorgen dat de kindjes zich veilig voelen en een leuke speeldag hebben. Willen jullie nog wat weten, vragen zijn altijd welkom! 

Ik ben werkzaam als pedagogisch coach en als administratieve kracht. 
U kunt mij ook op de groep vinden.

 

 

Liefs, Michelle 

Kim

Pedagogisch medewerkster
 

Hallo allemaal, mijn naam is Kim Leijtens en ik ben 22 jaar oud. Sinds kort woon ik in Sprang-Capelle.

Vanaf medio februari '22  werk ik bij De Groene Wereld op de peutergroep.

Ik vind het ontzettend belangrijk dat elk kind persoonlijke aandacht krijgt, zich op zijn eigen tempo kan ontwikkelen en zich veilig voelt bij ons. Elk kind is uniek en dat maakt het werk zo mooi. Ik kijk ernaar uit om alle kinderen en ouders te ontmoeten. Ook kijk ik er enorm naar uit om te werken met dit hechte team. 

 

Liefs, Kim 

Linde

Pedagogisch medewerkster
Administratief medewerkster

Hai ouders en kindjes,

 

Ik ben Linde Klerkx, ik ben 27 jaar en ik woon in Waalwijk.

 

Vanaf april kunt u mij tegenkomen bij De Groene Wereld. Ik ben werkzaam op ma, di, do en vrijdag op de 0-4 groep.

 

Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder.Ik vind het erg leuk om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling en daarbij activiteiten aan te passen op de behoefte en interesses van de kinderen.

Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen op de groep, en met een grote glimlach weer naar huis gaan.

 

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten.

 

Tot snel!

 

Liefs Linde

Esmee

Pedagogisch medewerkster

Social media deskundige

Beste ouders & kindjes,

Graag wil ik mezelf aan jullie voorstellen! Ik ben Esmee Bax, 22 jaar en ik woon voor nu nog in Sprang-Capelle. In mei ga ik namelijk verhuizen naar mijn eerste koopwoning met mijn vriend in Kaatsheuvel!

 

Vanaf april 22’ mag ik het team van Kinderdagverblijf De Groene Wereld komen versterken, en ga ik fulltime aan de slag op de babygroep!

 

Ik vind het belangrijk dat we een vertrouwelijke omgeving kunnen creëren voor de kinderen waarin ze zich veilig voelen en zichzelf op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen.

 

Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan en jullie te ontmoeten!

 

Liefs, Esmee

Anouk

Pedagogisch medewerkster

Hier stelt Anouk zich binnenkort voor.

Sanaa

Hoi allemaal!

 

Mijn naam is Sanaa. Ik ben 21 jaar oud en woon nog thuis bij mijn lieve ouders en zusje in Tilburg. Ik ben net afgestudeerd en vanaf juli 2022 fulltime werkzaam bij kinderdagverblijf De Groende Wereld op de 0-4 groep. Een nieuwe uitdaging die ik met veel plezier aanga.

 

Ik vind het belangrijk dat kinderen zich op hun eigen tempo ontwikkelen en daar de ruimte en mogelijkheid voor krijgen. Persoonlijke aandacht vind ik dan ook erg belangrijk. En daarbij hoort natuurlijk een hoop gezelligheid!

 

Ik kijk er ontzettend naar uit om alle lieve kinderen en ouders te ontmoeten. Tot snel!

 

Liefs Sanaa

Pedagogisch medewerkster

Pien

Pedagogisch medewerkster

Ik ben Pien Kerst - Mutsaers, ik ben 26 jaar oud en woon in Waalwijk met mijn man en dochter.

 

Vanaf januari '22 werk ik met veel plezier bij De Groene Wereld. Ik ben werkzaam op de peuter en verticale groep.

 

k kijk er naar uit om jullie en jullie kinderen te ontmoeten en ze positief te stimuleren in hun ontwikkeling.

 

Groetjes Pien

Emma

Pedagogisch medewerkster

Hallo allemaal,

 

Mijn naam is Emma, ik ben 27 jaar oud en woon in Waalwijk. Daar woon ik samen met mijn vriend Niek, een kip, een konijn, een hond en een kat. Het is bij ons een gezellige beestenboel!

 

In mijn vrije tijd ben ik veel buiten te vinden. In het bos of in de tuin. Verder fotografeer ik heel graag. Vooral baby’s en jonge kinderen. Een puur moment vast leggen daar word ik blij van!

 

Naast fotograferen en buiten ontspannen word ik ook erg blij van bootcampen. Dit doe ik twee keer in de week. Heerlijk om in groepsverband te sporten. En dat nog buiten ook!

 

Het onbevangen, de oprechtheid en het pure van een kind vind ik heel erg mooi. Ik vind het fijn om voor deze kleintjes te zorgen en hun te zien opgroeien.

 

Ik heb 8 jaar ervaring met werken in de kinderopvang en als gastouder aan huis. Het contact en de band die je met ouders en kinderen opbouwt vind ik heel prettig en vertrouwd. Dat ik een deel mag zijn van de opvoeding en verzorging van iemand zijn kindje is voor mij heel waardevol. Ik kijk er naar uit om jullie te gaan leren kennen.
 

Wil je meer over mij weten? Dan weet je mij te vinden!

 

Tot snel,

Groetjes Emma
 

Doe dat waar je blij van wordt. Kijk wat iets oplevert en geniet van kleine momenten.

Denise

Pedagogisch Coach

Pedagogisch medewerkster

Binnenkort stelt Denise zich hier voor.