top of page

Ons team

Gediplomeerd & Toegewijd

Chandra 

Eigenaresse

Hoi,

Mijn naam is Chandra. Eigenaresse van Kinderdagverblijf De Groene Wereld.

Ik ben getrouwd met Jan, bonusmoeder van 2 tieners en moeder van een ondernemende peuter. 

Na jarenlange ervaring in de kinderopvang is het tijd om terug te gaan naar de basis. Mijn eigen visie uit te dragen in een kleinschalig, persoonlijk kinderdagverblijf waar voor ieder kind individuele en persoonlijke aandacht is.

Bij de kinderen op de grond zitten, mee gaan in hun belevingswereld, activiteiten aanbieden, maar vooral ook het kind vrij laten spelen, observeren en het kind stimuleren in zijn of haar ontwikkeling. Iedere dag naar buiten, ook met de allerkleinste. De kinderen een gezonde start mee geven, door gezonde biologische voeding aan te bieden. 

U kunt mij op kantoor vinden. De deur staat altijd open. Heeft u vragen of wilt u een praatje maken, kunt u bij mij terecht. 

Chandra

 

Jan

Eigenaar

Hi, 

Ik ben Jan. Mede eigenaar van Kinderdagverblijf De Groene Wereld. 

Ik ben getrouwd met Chandra, vader van 3 kinderen. Wij wonen met ons konijn Snuffie in Sprang - Capelle. 

In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit. Ik wordt blij van een wandeling in de natuur, samen zijn met vrienden en familie. Graag gooi ik een balletje op de jeu de boules baan bij De Groene Wereld.

Na 14 jaar werkzaam geweest te zijn bij een woningbouwcorporatie, ben ik vanaf juli 2022 volledig aan het werk binnen De Groene Wereld. 

Ik ben werkzaam op kantoor. Hier ben ik bezig met leidinggeven, hr, financiële administratie en facilitaire dienstverlening. 

Mijn deur staat altijd open, kom je eens binnen lopen voor een praatje?

Tot snel, 

Jan

Heleen

Assistent leidinggevende 

Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Graag stel ik mij aan jullie voor. Mijn naam is Heleen Bongers, 32 jaar oud en ik woon samen met mijn gezin in Kaatsheuvel. Per september 2022 zal ik het team van De Groene Wereld komen versterken. Ik ben op dinsdag en woensdag te vinden op de peutergroep. 

Sinds 2009 ben ik werkzaam in de kinderopvang en heb ik voornamelijk op baby en peutergroepen gewerkt. Na al die jaren doe ik dit nog steeds met alle plezier, liefde en enthousiasme voor het jonge kind.  Het feit dat ik een bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van het jonge kind zorgt ervoor dat ik met een voldaan gevoel ‘s avonds weer naar huis ga. Ik kijk er dan ook naar uit om jullie kindjes (maar ook jullie als ouders) te ontmoeten!


Mochten jullie vragen hebben hoor ik deze graag.

Groeten, Heleen

Manon

Pedagogisch coach

Beleidsmedewerker

Hallo allemaal,

 

Ik ben Manon Klaassen en wil mezelf graag aan jullie voorstellen. Samen met mijn vriend Robert en zoontje Noud woon ik in Drunen. Ik ben geboren op 20 december 1992.

In mijn vrije tijd geniet ik vooral van mijn gezin, vrienden en het buiten zijn.

 

Vanaf april 2023 kom ik bij de groene wereld werken. Na jaren ervaring op de groepen in de kinderopvang ben ik klaar voor een nieuwe uitdaging.

Ik ga als coach en beleidsmedewerker aan de gang.

 

Ik heb gemerkt dat ik blij word als ik medewerkers of kinderen zie groeien en hierin mijn steentje bij mag dragen.

 

Als coach ondersteun ik de pedagogisch medewerkers in hun ontwikkeling en om zich (nog) bewuster te maken van hun handelen.

 

Als jullie nog vragen hebben mag je altijd even binnen lopen op kantoor.

 

Ik heb er heel veel zin in!

 

Liefs,

 

Manon

Alyssa

Pedagogisch medewerkster

Voorlees coördinator 

Hi allemaal,

 

Mijn naam is Alyssa, geboren in juni 1995. Samen met mijn toekomstige man woon ik in Waalwijk.

Vanaf januari 2022 werk ik op ma tot en met donderdag op de 0 tot 4 groep.

Elke dag is een feestje om met kinderen te mogen werken. De kinderen spelenderwijs iets leren, zien ontwikkelen en opgroeien. Ieder kind is anders, ieder kind is uniek. Ik kijk er naar uit om te mogen starten bij de Groene Wereld.

 

Tot snel,

Liefs Alyssa

Sanne

Pedagogisch medewerkster

Hoi allemaal,

 

Ik ben Sanne en ben vanaf november '21 werkzaam op de 0-4 groep bij Kinderdagverblijf De Groene Wereld.

Ik woon zelf in Waalwijk samen met mijn man, onze dochter en onze leuke hond. Ik hou ervan om in de natuur te zijn en lange boswandelingen te maken.

 

Wat ik erg belangrijk vind is om voor de kinderen een vertrouwde sfeer te creëren op de groep, waarin kinderen zich op hun eigen manier en tempo kunnen ontwikkelen.

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten.
 

Tot snel!

Groetjes Sanne

Arda

Pedagogisch medewerkster

Hallo allemaal,

 

Mijn naam is Arda de Rooij en ben vanaf september 2022 werkzaam zijn bij Kinderdagverblijf de Groene wereld. Ik werk op ma en woensdag op de verticale groep.
 

Ik woon in Sprang-Capelle samen met mij man en dochtertje. 

 

Zolang ik mij kan herinneren heb ik altijd al gezegd dat ik iets met kinderen wil gaan doen. Ik heb eerst als gastouder aan huis gewerkt en nu alweer een aantal jaar werkzaam in de kinderopvang. 

 

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om samen met mijn gezin een stukje te wandelen of te fietsen, verder spreek ik ook graag af met vrienden. 

 

Ik kijk er naar uit om jullie kinderen te mogen begeleiden en helpen in hun ontwikkeling, vaardigheden en persoonlijkheid. 

 

Groetjes Arda

Daniëlle

Pedagogisch medewerkster
 

Hoi!

Mijn naam is Danielle, stam uit 1990 en in het dagelijks leven erg druk met mijn huis vol mannen. Mijn man Niels is de reden dat ik van Tilburg naar Kaatsheuvel ben verhuisd 10 jaar geleden en samen hebben we twee zoons; Guus en Max. Max speelt gezellig op bij de IJsvogels op de dagen dat ik werk.

In mijn vrije tijd geniet ik enorm van uitstapjes met mijn gezin, borrelen met vriendinnen en ben ik graag creatief bezig. Iets waar ik ook in mijn werk werk als PM'er graag mee bezig ben, in allerlei vormen. Ik ben er dan ook van overtuigd dat ik bij de Groene Wereld mijn creativiteit en zorgzaamheid goed kwijt zal kunnen. 

Vanaf maart 2023 zal ik te vinden zijn op de verticale groep op di, do en vrijdag. Tot ziens!

Robin

Pedagogisch medewerkster
 

Hoi allemaal,

 

Via deze weg wil ik me graag aan jullie voorstellen.

Ik ben Robin, 28 jaar en woon samen met mijn man, ons lieve zoontje en onze 2 katten in Waspik. 

Vanaf 2014 ben ik werkzaam in de kinderopvang, dit doe ik met heel veel passie en plezier.

Ik heb daarom ook heel veel zin om het team van de groene wereld te komen versterken. Jullie kunnen mij gaan zien op maandag, woensdag en vrijdag bij de koolmezen (0-4).

Ik kijk er naar uit jullie allemaal te gaan ontmoeten.

 

Liefs Robin

Michelle

Pedagogisch medewerkster

Hoi lieve allemaal, 

 

Mijn naam is Michelle. Ik ben 26 jaar oud en woon samen met mijn man Werner en dochtertje Evi in Kaatsheuvel. Vanaf 1 februari 2022 ben ik werkzaam bij De Groene Wereld.

Ik vind het heerlijk om kinderen te begeleiden en te stimuleren in hun ontwikkeling. Mijn belangrijkste taak vind ik ervoor te zorgen dat de kindjes zich veilig voelen en een leuke speeldag hebben. Willen jullie nog wat weten, vragen zijn altijd welkom! 


Liefs, Michelle 

Lisette

Pedagogisch medewerkster

Beste ouders,

 

Via deze weg wil ik mezelf aan jullie voorstellen.

 

Mijn naam is Lisette Hoevenaars, ik ben 47 jaar en woonachtig in Waalwijk. Ik ben moeder van 2 dochters ( 21 en 19 jaar oud ) en ‘bonus’ moeder van de dochters van mijn partner. ( 21 en 18 jaar oud )

 

Ik heb zowel in de kinderopvang als in de zorg jarenlange ervaring en in mijn vrije tijd genietik ervan om te sporten. Ik ga voor 27 uren in de week aan de slag bij de Groene Wereld, dus zal jullie wellicht een keertje treffen. 

 

Groetjes Lisette,

Anne

Hallo allemaal,
 

Ik wil mij graag aan jullie voorstellen.

Ik ben Anne en ik zal vanaf 1 februari '23 het leuke team bij de groene wereld komen versterken. Ik zal op de maandag, dinsdag en woensdag te vinden zijn op de babygroep.

Ik ben in 2019 verhuisd naar Brabant vanuit omgeving Amsterdam en woon nu samen met mijn toekomstige man en onze prachtige dochter in Sprang-Capelle.

 

Sinds 2016 ben ik werkzaam in de kinderopvang en vind het fantastisch om de kinderen te mogen ondersteunen in het ontwikkelen, groeien en ontdekken naar hun eigen ik en de wereld om zich heen.
 

Ik kijk er enorm naar uit om jullie allemaal te ontmoeten!


Liefs Anne

Pedagogisch medewerkster

Stelt zich binnenkort voor.

Kim

Pedagogisch medewerkster

Hallo allemaal,

 

mijn naam is Kim Leijtens en  ben 23 jaar oud. Sinds kort woon ik in Sprang-Capelle.

Vanaf medio februari '22  werk ik bij De Groene Wereld op de peutergroep.

Ik vind het ontzettend belangrijk dat elk kind persoonlijke aandacht krijgt, zich op zijn eigen tempo kan ontwikkelen en zich veilig voelt bij ons. Elk kind is uniek en dat maakt het werk zo mooi. Ik kijk ernaar uit om alle kinderen en ouders te ontmoeten. Ook kijk ik er enorm naar uit om te werken met dit hechte team. 

 

Liefs, Kim 

Anesa

BBL
Pedagogisch medewerker

Hi allemaal!

 

Mijn naam is Anesa Pivic. Ik woon in Sprang-Capelle en ik ben 23 jaar. Ik volg de BBL opleiding gespecialiseerde pedagogische medewerker. Ik ben te vinden op de baby groep (0-2) en ik ben 36 uur werkzaam per week. Op de woensdagen ben ik te vinden op school.

 

In mijn vrije tijd ben ik veel met vriendinnen. Voornamelijk verschillende steden aan het verkennen en nieuwe plekken aan het ontdekken.

 

Ik heb altijd al een passie gehad voor het werken met kinderen. Ik vind het belangrijk dat de kinderen een veilig gevoel bij mij hebben en om de kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling.  Mijn lieve collega’s leren mij veel in de praktijk en zo kan ik dagelijks blijven ontwikkelen. De groene wereld is kleinschalig, dit vind ik persoonlijk erg fijn omdat ik het kind goed kan leren kennen en een sterke band met het kind kan opbouwen.

 

Zijn jullie benieuwd naar meer? Ik sta open voor vragen.

 

Liefs,

Anesa  

Maureen

Pedagogisch medewerker

Hi allemaal,

Mijn naam is Maureen van Heeswijk en ik ben 21 jaar oud. Ik woon in Elshout samen met mijn ouders, broer en 2 lieve honden. Jullie zullen mij vooral vinden op de peutergroep en soms ook op een van de andere groepen.

In mijn vrije tijd hou ik ervan om leuke dagjes weg te gaan samen met mijn vriend of met vriendinnen! Lekker wandelen in de duinen, gezellig naar de diertuin, dagjes shoppen en noem het maar op! In het weekend hou ik stiekem ook wel van een drankje en een feestje!

Ik vind het heerlijk om te werken in de kinderopvang! Ik vind de ontwikkeling van kinderen super interessant en vind het erg fijn dat ik een steentje kan bijdragen in deze ontwikkeling en groei van kinderen. Het allerbelangrijkste is voor mij, dat de kinderen zich veilig en fijn voelen, met veel plezier komen spelen en met een goed gevoel naar huis gaan! Ieder kind is uniek en dat vind ik zo mooi aan dit beroep!

Ik ben erg blij dat ik dit leuke team mag komen versterken!

 

Liefs Maureen

Jennifer

Pedagogisch medewerkster
 

Hoi Allemaal, 

 

Mijn naam is Jennifer en ik ben 26 jaar oud. Ik woon in Waalwijk samen met mijn vriend. 

 

Ik heb 5 jaar in Rosmalen gewerkt bij een kinderopvang en vond het nu een tijd voor een nieuwe uitdaging. Vanaf januari 2023 ben ik te vinden op de peutergroep. 

Ik vind natuurbeleving en risicovolspel superbelangrijk en wil ook graag dat ieder kind dit meekrijgt in zijn/haar ontwikkeling. Ieder kind is uniek en leert op zijn/haar eigen manier en tempo en hier speel ik dan ook graag op in. 

 

In mijn vrije tijd ben ik erg graag creatief bezig met haken, concerten afgaan of heerlijk wandelen in het bos! Ik kijk er erg naar uit om jullie allemaal te gaan ontmoeten/ leren kennen. 

 

Tot snel! 

Liefs Jennifer 

Jikke

BBL
Pedagogisch medewerker

Hoi allemaal, ik ben Jikke geboren in december 2005. Ik woon in Sprang-Capelle, nog gezellig bij mijn ouders en mijn broer. 

 

In mijn vrije tijd trap ik graag een balletje in het vrouwenelftal van SSC'55. De tijd die overblijft, ben ik bij mijn vrienden te vinden.

 

Ik ben in september 2023 gestart met de BBL opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik het werken met kleine kinderen erg leuk vind en graag deel uit wil maken van hun ontwikkeling. Ik ga op maandag naar school, dinsdag, woensdag en donderdag vindt u mij op de peutergroep. 

 

Liefs Jikke

Rowena

Pedagogisch medewerker

Hallo,  

 

Graag stel ik me aan jullie voor.  

Mijn naam is Rowena, 28 jaar en ik woon in Kaatsheuvel met mijn vriend.
Vanaf december 2023 ben ik werkzaam op de 0-4 groep bij  De Groene Wereld.
In mijn vrije tijd houd ik ervan om te gaan wandelen, stijldansen en een serie/film kijken op de bank.  


Sinds 2 jaar ben ik werkzaam in de kinderopvang, hiervoor heb ik in de gehandicaptenzorg gewerkt.

 

Wat ik vooral leuk vind is om het innerlijke kind in mezelf naar boven te halen en af en toe gek te doen met de kinderen. Je ziet me vaak bij de kinderen zitten om met ze te kletsen en naar ze te kijken en luisteren.  

Ik vind het belangrijk om te kijken naar de mogelijkheden i.p.v. onmogelijkheden. En me daarbij te blijven verwonderen wat de kinderen allemaal kunnen en leren. Daarbij wil ik de kinderen ook stimuleren om dingen te doen die ze moeilijk vinden/nog mogen leren. 

Met veel energie en plezier ga ik nu de nieuwe uitdaging aan in mijn werk bij De Groene Wereld.  

 

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten! 

 

Groetjes,  

Rowena 

Merel

Pedagogisch medewerkster

Mijn naam is Merel en ik ben sinds juni werkzaam bij De Groene Wereld. Ik woon  samen met mijn vriend aan de overkant van de Maas, in Wijk en Aalburg.  

Je kunt mij voornamelijk vinden op de peutergroep, maar soms ben ik ook bij de andere twee groepen. Ik werk al langere tijd in de kinderopvang en heb met alle leeftijden gewerkt. Nu was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging en deze heb ik bij De Groene Wereld gevonden. Met kinderen werken is mijn passie en doe ik met veel plezier. Het mooiste van dit beroep vind ik de band die je met hen opbouwt. Dat blijf speciaal!  

Wat mij aanspreekt bij de Groene Wereld is de pedagogische visie, waarin wij kinderen uitdagen en stimuleren om de volgende stap te zetten in hun ontwikkeling. Het aanbieden van activiteiten en hierbij aansluiten bij hun leef- en belevingswereld vind ik belangrijk.  

Ik kijk ernaar uit om jullie en de kinderen te ontmoeten!  

Tot snel,  

Groetjes, Merel.  

Laura

BBL
Pedagogisch medewerker

Hi allemaal,

 

mijn naam is Laura knippels, 26 jaar oud. Samen met mijn man en zoontje (10maanden) woon ik in Waalwijk.

 

Sinds 1 maart ben ik werkzaam op de groene wereld en jullie kunnen mijn zien op de 0-4 jaar groep. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag.

 

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te sporten en leuke dingen doen met mijn gezin.

 

Dit is mijn eerste ervaring met werken met kinderen, ik ben namelijk nog in opleiding om in de kinderopvang te mogen werken.

Ik hoop veel te mogen leren op de groene wereld en heb onwijs veel zin in om de kinderen spelenderwijs iets te mogen leren en zien ontwikkelen en opgroeien.

 

Tot snel,

 

liefs Laura 

bottom of page