top of page

Ons team

Gediplomeerd & Toegewijd

Chandra 

Eigenaresse

Hoi,

Mijn naam is Chandra. Eigenaresse van Kinderdagverblijf De Groene Wereld.

Ik ben getrouwd met Jan, bonusmoeder van 2 tieners en moeder van een ondernemende peuter. 

Na jarenlange ervaring in de kinderopvang is het tijd om terug te gaan naar de basis. Mijn eigen visie uit te dragen in een kleinschalig, persoonlijk kinderdagverblijf waar voor ieder kind individuele en persoonlijke aandacht is.

Bij de kinderen op de grond zitten, mee gaan in hun belevingswereld, activiteiten aanbieden, maar vooral ook het kind vrij laten spelen, observeren en het kind stimuleren in zijn of haar ontwikkeling. Iedere dag naar buiten, ook met de allerkleinste. De kinderen een gezonde start mee geven, door gezonde biologische voeding aan te bieden. 

U kunt mij op kantoor vinden. De deur staat altijd open. Heeft u vragen of wilt u een praatje maken, kunt u bij mij terecht. 

Chandra

 

Jan

Eigenaar

Hi, 

Ik ben Jan. Mede eigenaar van Kinderdagverblijf De Groene Wereld. 

Ik ben getrouwd met Chandra, vader van 3 kinderen. Wij wonen met ons konijn Snuffie in Sprang - Capelle. 

In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit. Ik wordt blij van een wandeling in de natuur, samen zijn met vrienden en familie. Graag gooi ik een balletje op de jeu de boules baan bij De Groene Wereld.

Na 14 jaar werkzaam geweest te zijn bij een woningbouwcorporatie, ben ik vanaf juli 2022 volledig aan het werk binnen De Groene Wereld. 

Ik ben werkzaam op kantoor. Hier ben ik bezig met leidinggeven, hr, financiële administratie en facilitaire dienstverlening. 

Mijn deur staat altijd open, kom je eens binnen lopen voor een praatje?

Tot snel, 

Jan

Heleen

Assistent leidinggevende 

Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

graag stel ik mij aan jullie voor. Mijn naam is Heleen Bongers, 31 jaar oud en ik woon samen met mijn gezin in Kaatsheuvel. Per september 2022 zal ik het team van De Groene Wereld komen versterken. Ik ben op dinsdag en woensdag te vinden op de peutergroep. 

Sinds 2009 ben ik werkzaam in de kinderopvang en heb ik voornamelijk op baby en peutergroepen gewerkt. Na al die jaren doe ik dit nog steeds met alle plezier, liefde en enthousiasme voor het jonge kind.  Het feit dat ik een bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van het jonge kind zorgt ervoor dat ik met een voldaan gevoel ‘s avonds weer naar huis ga. Ik kijk er dan ook naar uit om jullie kindjes (maar ook jullie als ouders) te ontmoeten!


Mochten jullie vragen hebben hoor ik deze graag.

Groeten, Heleen

Manon

Pedagogisch coach

Manon stelt zich binnenkort aan u voor.

Alyssa

Pedagogisch medewerkster

Voorlees coördinator 

Hi allemaal,

 

Mijn naam is Alyssa, geboren in juni 1995. Samen met mijn toekomstige man woon ik in Waalwijk.

Vanaf januari 2022 werk ik op ma tot en met donderdag op de 0 tot 4 groep.

Elke dag is een feestje om met kinderen te mogen werken. De kinderen spelenderwijs iets leren, zien ontwikkelen en opgroeien. Ieder kind is anders, ieder kind is uniek. Ik kijk er naar uit om te mogen starten bij de Groene Wereld.

 

Tot snel,

Liefs Alyssa

Sanne

Pedagogisch medewerkster

Hoi allemaal,

 

Ik ben Sanne en ben vanaf november '21 werkzaam op de 0-4 groep bij Kinderdagverblijf De Groene Wereld.

Ik woon zelf in Waalwijk samen met mijn man, onze dochter en onze leuke hond. Ik hou ervan om in de natuur te zijn en lange boswandelingen te maken.

 

Wat ik erg belangrijk vind is om voor de kinderen een vertrouwde sfeer te creëren op de groep, waarin kinderen zich op hun eigen manier en tempo kunnen ontwikkelen.

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten.
 

Tot snel!

Groetjes Sanne

Arda

Pedagogisch medewerkster

Hallo allemaal,

 

Mijn naam is Arda de Rooij en ben vanaf september 2022 werkzaam zijn bij Kinderdagverblijf de Groene wereld. Ik werk op ma en woensdag op de verticale groep.
 

Ik woon in Sprang-Capelle samen met mij man en dochtertje. 

 

Zolang ik mij kan herinneren heb ik altijd al gezegd dat ik iets met kinderen wil gaan doen. Ik heb eerst als gastouder aan huis gewerkt en nu alweer een aantal jaar werkzaam in de kinderopvang. 

 

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om samen met mijn gezin een stukje te wandelen of te fietsen, verder spreek ik ook graag af met vrienden. 

 

Ik kijk er naar uit om jullie kinderen te mogen begeleiden en helpen in hun ontwikkeling, vaardigheden en persoonlijkheid. 

 

Groetjes Arda

Daniëlle

Pedagogisch medewerkster
 

Hoi!

Mijn naam is Danielle, stam uit 1990 en in het dagelijks leven erg druk met mijn huis vol mannen. Mijn man Niels is de reden dat ik van Tilburg naar Kaatsheuvel ben verhuisd 10 jaar geleden en samen hebben we twee zoons; Guus en Max. Max speelt gezellig op bij de IJsvogels op de dagen dat ik werk.

In mijn vrije tijd geniet ik enorm van uitstapjes met mijn gezin, borrelen met vriendinnen en ben ik graag creatief bezig. Iets waar ik ook in mijn werk werk als PM'er graag mee bezig ben, in allerlei vormen. Ik ben er dan ook van overtuigd dat ik bij de Groene Wereld mijn creativiteit en zorgzaamheid goed kwijt zal kunnen. 

Vanaf maart 2023 zal ik te vinden zijn op de verticale groep op di, do en vrijdag. Tot ziens!

Robin

Pedagogisch medewerkster
 

Hoi allemaal,

 

Via deze weg wil ik me graag aan jullie voorstellen.

Ik ben Robin, 28 jaar en woon samen met mijn man, ons lieve zoontje en onze 2 katten in Waspik. 

Vanaf 2014 ben ik werkzaam in de kinderopvang, dit doe ik met heel veel passie en plezier.

Ik heb daarom ook heel veel zin om het team van de groene wereld te komen versterken. Jullie kunnen mij gaan zien op maandag, woensdag en vrijdag bij de koolmezen (0-4).

Ik kijk er naar uit jullie allemaal te gaan ontmoeten.

 

Liefs Robin

Michelle

Pedagogisch medewerkster

Hoi lieve allemaal, 

 

Mijn naam is Michelle. Ik ben 26 jaar oud en woon samen met mijn man Werner en dochtertje Evi in Kaatsheuvel. Vanaf 1 februari 2022 ben ik werkzaam bij De Groene Wereld.

Ik vind het heerlijk om kinderen te begeleiden en te stimuleren in hun ontwikkeling. Mijn belangrijkste taak vind ik ervoor te zorgen dat de kindjes zich veilig voelen en een leuke speeldag hebben. Willen jullie nog wat weten, vragen zijn altijd welkom! 


Liefs, Michelle 

Lisette

Pedagogisch medewerkster

Beste ouders,

 

Via deze weg wil ik mezelf aan jullie voorstellen.

 

Mijn naam is Lisette Hoevenaars, ik ben 47 jaar en woonachtig in Waalwijk. Ik ben moeder van 2 dochters ( 21 en 19 jaar oud ) en ‘bonus’ moeder van de dochters van mijn partner. ( 21 en 18 jaar oud )

 

Ik heb zowel in de kinderopvang als in de zorg jarenlange ervaring en in mijn vrije tijd genietik ervan om te sporten. Ik ga voor 27 uren in de week aan de slag bij de Groene Wereld, dus zal jullie wellicht een keertje treffen. 

 

Groetjes Lisette,

Anne

Hallo allemaal,
 

Ik wil mij graag aan jullie voorstellen.

Ik ben Anne en ik zal vanaf 1 februari '23 het leuke team bij de groene wereld komen versterken. Ik zal op de maandag, dinsdag en woensdag te vinden zijn op de babygroep.

Ik ben in 2019 verhuisd naar Brabant vanuit omgeving Amsterdam en woon nu samen met mijn toekomstige man en onze prachtige dochter in Sprang-Capelle.

 

Sinds 2016 ben ik werkzaam in de kinderopvang en vind het fantastisch om de kinderen te mogen ondersteunen in het ontwikkelen, groeien en ontdekken naar hun eigen ik en de wereld om zich heen.
 

Ik kijk er enorm naar uit om jullie allemaal te ontmoeten!


Liefs Anne

Pedagogisch medewerkster

Stelt zich binnenkort voor.

Anesa

BBL
Pedagogisch medewerker

Anesa stelt zich binnenkort voor. 

Kim

Pedagogisch medewerkster

Hallo allemaal,

 

mijn naam is Kim Leijtens en  ben 23 jaar oud. Sinds kort woon ik in Sprang-Capelle.

Vanaf medio februari '22  werk ik bij De Groene Wereld op de peutergroep.

Ik vind het ontzettend belangrijk dat elk kind persoonlijke aandacht krijgt, zich op zijn eigen tempo kan ontwikkelen en zich veilig voelt bij ons. Elk kind is uniek en dat maakt het werk zo mooi. Ik kijk ernaar uit om alle kinderen en ouders te ontmoeten. Ook kijk ik er enorm naar uit om te werken met dit hechte team. 

 

Liefs, Kim 

Nika

Flexibele pedagogisch medewerkster 

Hallo iedereen,

 

Graag stel ik mezelf even aan jullie voor.
Mijn naam is Nika en ik ben 21 jaar. Samen met mijn vriend woon ik in Geertruidenberg.

 

Na een aantal jaar bij een ander kinderdagverblijf te hebben gewerkt, mag ik nu komen werken bij De Groene Wereld! Wat heb ik er zin in! Lekker kliederen, wandelen, knuffelen, boekjes lezen en gek doen met de kinderen vind ik het fijnste wat er is!
In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan het lezen van boeken of vind ik het heerlijk om een dagje erop uit te gaan!

 

Vanaf half oktober kunnen jullie mij tegenkomen bij De Groene Wereld!

Spreek me gerust aan als jullie nog iets willen weten!

Tot snel!

Groetjes,
Nika

Jennifer

Pedagogisch medewerkster
 

Hoi Allemaal, 

 

Mijn naam is Jennifer en ik ben 26 jaar oud. Ik woon in Waalwijk samen met mijn vriend. 

 

Ik heb 5 jaar in Rosmalen gewerkt bij een kinderopvang en vond het nu een tijd voor een nieuwe uitdaging. Vanaf januari 2023 ben ik te vinden op de peutergroep. 

Ik vind natuurbeleving en risicovolspel superbelangrijk en wil ook graag dat ieder kind dit meekrijgt in zijn/haar ontwikkeling. Ieder kind is uniek en leert op zijn/haar eigen manier en tempo en hier speel ik dan ook graag op in. 

 

In mijn vrije tijd ben ik erg graag creatief bezig met haken, concerten afgaan of heerlijk wandelen in het bos! Ik kijk er erg naar uit om jullie allemaal te gaan ontmoeten/ leren kennen. 

 

Tot snel! 

Liefs Jennifer 

Michelle H

Pedagogisch medewerkster

Graag wil ik mij even voorstellen. Ik ben Michelle en mama van een zoon januari '22.

Vanaf oktober 2021 werk ik bij De Groene Wereld en ben ik op di, do en vr werkzaam op de babygroep. 

Sinds ik op de basisschool zat wist ik al dat iets met kinderen wilde gaan doen. Daarom heb ik na de middelbare school direct gekozen voor de opleiding: Gespecialiseerd pedagogisch medewerker.

Dit is de perfecte keuze geweest. iedere dag geniet ik er weer van om met de kinderen te spelen, ze spelenderwijs te stimuleren in hun ontwikkeling en ze te zien opgroeien. Ieder kind is uniek en dat is wat het werk zo leuk maakt! 

Verder ben ik sportief en ben ik soms bezig met fotograferen. Ik sta open voor een praatje en vind het heel fijn als elke ouder zich vertrouwd voelt om hun kindje bij mij te brengen op het kinderdagverblijf.

Hopelijk tot snel!

Groetjes Michelle H

Astird

Pedagogisch medewerkster

Hallo allemaal,  Graag wil me even voorstellen. Ik ben Astrid Ververs, 54 jaren jong en al heel erg lang werkzaam in de kinderopvang. Nu is het tijd om een nieuwe start te maken bij de Groene wereld!

Ik woon in Waalwijk,  ben getrouwd en moeder van 2 volwassen zoons.

 

Ik ben erg blij om hier te mogen komen werken. Ik ben 3 dagen aanwezig op de peutergroep. Heb super veel zin om aan de slag te gaan per 1 juni. Ik kijk er naar uit om iedereen te leren kennen.

 

Wat vind ik belangrijk? Dat elk kind zichzelf mag zijn, zichzelf op zijn of haar eigen tempo mag ontwikkelen en vooral lekker in zijn vel zit. Daar wil ik graag een steentje aan bijdragen.

 

Graag zie ik iedereen in juni!

Tulasi

Pedagogisch medewerkster

Hoi Allemaal, 

 

Graag stel ik me even voor aan jullie. 

Mijn naam is Tulasi, ik ben geboren in mei 1991 en woon samen met mijn man en ons zoontje Chiro (maart '20) in Waalwijk. 

Al ruim tien jaar heb ik op verschillende kinderdagverblijven en BSO's  gewerkt.

Het is mijn passie om met volle aandacht met kinderen te werken. Het is fijn om de kinderen te zien genieten, dat is waar ik het voor doe. 

Vanaf augustus '21 werk ik met veel plezier bij De Groene Wereld. Ik ben op maandag en dinsdag werkzaam op de babygroep.

Een huiselijke, liefdevolle plek met een visie die helemaal aansluit bij mijn eigen manier van werken met kinderen. 

Waar ze alle ruimte krijgen om zichzelf te zijn, te ontdekken en te ontwikkelen. 

Ik kijk ernaar uit om de ouders en kinderen te ontmoeten en jullie kinderen een mooie tijd te bezorgen bij De Groene Wereld. 

 

Groetjes Tulasi

Mirte

Laura

BBL
Pedagogisch medewerker

BBL
Pedagogisch medewerker

Hi iedereen,

 

ik ben Mirte en ben 23 jaar oud. Ik ben een leergierige meid die graag zichzelf ontwikkeld en haar zelf uitdaagt.

 

Zo houd ik ervan om de grens op een positieve manier op te zoeken. Ik ben een liefhebber van de natuur en kijk niet weg van een avontuurlijke bergbeklimming. Ook houd ik heel erg van reizen en verschillende culturen proeven.

 

Momenteel studeer ik aan de opleiding gespecialiseerd pedagogiek. Ik ben erachter gekomen na een lange weg van verdieping dat dit het beste bij mij past en mij ook het meest interesseert. Zo ben ik onder andere enorm geïnteresseerd in de ontwikkeling en het welzijn van het kind. ik vind het mooi om te zien hoe kinderen met elkaar omgaan en hoe ze opgroeien.

 

Mochten er vragen zijn dan hoor ik het graag!

 

Liefs Mirte

Hi allemaal,

 

mijn naam is Laura knippels, 26 jaar oud. Samen met mijn man en zoontje (10maanden) woon ik in Waalwijk.

 

Sinds 1 maart ben ik werkzaam op de groene wereld en jullie kunnen mijn zien op de 0-4 jaar groep. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag.

 

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te sporten en leuke dingen doen met mijn gezin.

 

Dit is mijn eerste ervaring met werken met kinderen, ik ben namelijk nog in opleiding om in de kinderopvang te mogen werken.

Ik hoop veel te mogen leren op de groene wereld en heb onwijs veel zin in om de kinderen spelenderwijs iets te mogen leren en zien ontwikkelen en opgroeien.

 

Tot snel,

 

liefs Laura 

bottom of page